Edsvik VVS Service har varit verksamt i branschen sedan 1976. Idag arbetar 10 personer på Edsvik VVS. Verksamhetsområdet är huvudsakligen Stor-Stockholm. Vårt kontor, lager och verkstad finns i Täby.

Verksamheten startades 1976 av John Edsvik. Peter Edsvik började arbeta i företaget 1981, samma år som företaget blev aktiebolag, vilket sedemare ombildades 1996 till nuvarande firma.
Företaget ägs idag av Peter Edsvik

Våra tjänster

Edsvik VVS AB tillhandahåller tjänster som badrumsrenovering, installation och service av värmepumpar, stambyten, samt i stort sett alla inom VVS-området förekommande tjänster.

Vi är servicepartner till Viessmann, som är en av Europas största tillverkare och leverantör av värmeprodukter.

Vi är även servicepartner till Grohe och Hansgrohe , som är stora leverantörer inom kranar och duschlösningar.

Vi tillhandahåller och installerar också kranar och duschlösningar från Dornbracht.

Företaget strävar efter att i alla led i verksamheten minimera miljöpåfrestning. Detta innebär att planera körningar och leveranser effektivt för att minimera bränsleförbrukning och eventuella utsläpp.
Vi strävar efter att vid förnyelse av bilparken välja bränslesnåla bilmodeller.

Allt avfall sorteras av oss själva och fraktas till SÖRABS återvinningscentral i Hagby.

Vi källsorterar firmans avfall så som papper, plast och metall. Metall och skrot inlämnas till återvinningsfirmor specialiserade för detta. För metall- och kopparavfall, som till exempel gamla rör, ombesörjer vi själva transport till återvinning.