Edsvik VVS AB utför all slags renovering av badrum och våtrum. Inom företaget finns många års branscherfarenhet och vi har duktiga rörmokare som är specialiserade på renovering och stambyten i våtrum/badrum/toaletter/tvättstugor med mera.

Vi är specialister på värme, vatten och sanitet. Kontakta oss gärna om du vill diskutera en badrumsrenovering i Stockholm eller om ni är en bostadsrättsförening som behöver veta vad en badrumsrenovering skulle innebära för de boende i fastigheten.

Behörighet våtrum och tätskikt
Våtrumsbehöriget som även innefattar behörighet för att utföra tätskikt, utfärdas av BKR, Byggkeramikrådet. Behörigheten finns under vårt tak och innehas av vår samarbetspartner och underleverantör VE Kakel o Rot AB.

Auktoriserad VVS-installatör  
Edsvik VVS-Service AB är auktoriserad VVS-installatör. Auktorisationen utfärdas av Säker Vatten www.sakervatten.se  som har utformat regler för hur installationer ska utföras.

Garanti – 10 år

Efter slutfört arbete erhåller ni ett kvalitetsdokument för våtrum och säker vatten. Detta dokument säkerställer att ni har en garanti för utfört arbete som gäller i 10 år. Se till att alltid erhålla detta dokument efter en badrumsrenovering.

Installation av el
När elinstallation behöver förändras, utförs de alltid av behörig elektriker. 

Leverantörer
Vi använder oss enbart av välrenommerade leverantörer.

Gör en offertförfrågan